ارتباط ابعاد ساختار سازمانی و کارآفرینی مدیران سازمان های ورزشی کشور - صفورا نیک نهاد; سید عماد حسینی; سید محمد حسین رضوی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از این تحقیق بررسی ارتباط ساختار سازمانی و ویژگی¬های کارآفرینانه مدیران سازمان¬های ورزشی کشور بود. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش تحقیق توصیفی- همبستگی و از نظر نوع جمع¬آوری داده¬ها، میدانی است. جامعه مورد نظر را کلیه مدیران سازمان¬های ورزشی جمهوری اسلامی ایران تشکیل داده¬اند. نمونه آماری تحقیق برابر با جامعه آماری بصورت تمام شمار (293 نفر) است. ابزار مورد استفاده متشکل از دو پرسشنامه که یکی مربوط به ساختار سازمانی و دیگری مربوط به کارآفرینی سازمانی بود که روایی محتوایی آن توسط 12 نفر از اساتید تربیت بدنی و علوم ورزشی و پایایی آن به روش آلفای کرونباخ در یک مطالعه مقدماتی (71%=r ساختار سازمانی و 83%=r ویژگی¬های کارآفرینی) تعیین شد. اطلاعات مورد نیاز به صورت حضوری در محل فعالیت مدیران سازمان¬ها جمع¬آوری و برای توصیف اطلاعات از آمار توصیفی و استنباطی استفاده¬شد. یافته¬ها نشان¬داد که بین کارآفرینی سازمانی با (سابقه خدمت و رسمیت سازمانی) ارتباط معنادار وجود دارد. بین کارآفرینی سازمانی با (سن، تحصیلات، پیچیدگی سازمانی، تمرکز سازمانی) ارتباط معناداری وجود ندارد.