Reformování vzdělávání a imperativ neustálé změny - Dominik Dvořák; Vít Šťastný; Jan Vyhnálek; Jana Černá (Karolinum Press, 2018)
Report from the European Conference on Educational Research, Copenhagen 21.−25. 8. 2017