Використання сучасних інформаційних технологій у підготовці фахівців із фізичної культури - Катерина Єрусалимець; Божена Іваськів; Ірина Олійник (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Розглянуто використання сучасних експертних і діагностичних систем та їх значення для підвищення якості підготовки фахівців із фізичного виховання і спорту.