ОЦЕНКА И САМООЦЕНКА ПЕДАГОГА В КОНТЕКСТЕ НЕПРЕРЫВНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
Problema învăţământului şi interconexiunea acestuia cu fenomenele psihice s-a discutat pe larg în ştiinţele educaţiei. Aceasta se explică prin faptul că la fiecare etapă a dezvoltării societăţii ea se manifestă cu diferit grad de complexitate. Actualmente, dezvoltarea progresivă a ştiinţei şi tehnicii presupune şi necesitatea formării continue a cadrelor didactice. În acest context, autoevaluarea cadrului didactic influenţează direct calitatea învăţământului.