Sociological imagination and social promotion: the category of "Agapic Action", Salerno (Italia), 7-8 giugno 2018 - Paolo De Maina (Nicolaus Copernicus University in Toruń, 2019)
Wyobraźnia socjologiczna i promocja społeczna: kategoria "działania agapiczne", Salerno (Włochy), 7-8 czerwca 2018 r.