Використання електронних навчальних посібників на уроках природознавства в початковій школі - Людмила Петрівна Лисогор (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Лисогор Л. П. Використання електронних навчальних посібників на уроках природознавства в початковій школі. У статті аналізуються визначення поняття «електронний навчальний посібник». Розглядаються методичні, дидактичні аспекти використання електронних навчальних посібників у навчальному процесі початкової школи, розкриваються переваги електронного засобу порівняно з традиційним друкованим підручником.