Морально-етичні цінності - важливий фактор формування особистості вчителя фізичної культури - Наталя Іщук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті виявлено рівні знань майбутніх учителів фізичної культури про сутність морально-етичних цінностей.