ФОРМУВАННЯ МОВЛЕННЄВОЇ ОБІЗНАНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ "УКРАЇНСЬКА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)" - Galina Bilavich; Mariia Bagrij (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті на основі наукових джерел і практичного досвіду викладання курсу"Українська мова за професійним спрямуванням)" окреслено основні шляхи формування мовної особистості майбутнього педагога, акцентовано увагу на основних поняттях. Ключові слова: мовна особистість, компетентнісний підхід, майбутній педагог.