FisLab.net, un laboratori virtual de física - Tavi Casellas i Gispert (Universitat Autònoma de Barcelona, 2006)
Les noves tecnologies ofereixen moltes possibilitats per millorar l'ensenyament i l'aprenentatge de la física. Els applets, simulacions interactives dintre d'una pàgina web (www.fislab.net), en són una petita mostra i poden ser una gran ajuda pel professorat i, lògicament, per l'alumnat.