RECENZIE, Psihologia socială modernă - USM ADMIN (Moldova State University, 2012)
Recenzie: Serge Moscovici şi Ivana Marková, Psihologia socială modernă. istoria creării unei ştiinţe sociale internaţionale, Polirom, Iaşi, 2006/2011, 280 p.