Розвиток ідей полікультурного виховання в контексті світового досвіду - Вікторія Хребтова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Хребтова В. В. Розвиток ідей полікультурного виховання в контексті світового досвіду. У статті з'ясовується питання про зародження й перспективи розвитку полікультурного виховання, аналізується стан названої проблеми в сучасній педагогіці, характеризується загальнопедагогічне питання сутності полікультурного виховання, визначається специфіка та основні етапи розвитку полікультурного виховання відповідно до нової освітньої парадигми.