Apropar els estudiants de Secundària al món de la Química - Imma Torra; M. Dolors Grau (Universitat Autònoma de Barcelona, 2006)
Es presenta l'experiència realitzada, durant diverses edicions, a l'Escola Politècnica Supe-rior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), corresponent a dues activitats: L'exposició "On és la Química?" i el taller "Què és l'en-ginyeria química?" dirigides a estudiants de secundària.