گزارش یک مورد سندرم لورنس مون بیدل دچار ناهنجاری سینوس یوروژنیتال - منصوره وحدت; مریم آقایی; یاسر قوامی (Mashhad University of Medical Sciences, 2008)
مقدمه:‌ سندرم لورنس مون بیدل یکی از سندرم های نادر می باشد. در این گزارش یک مورد سندرم لورنس مون بیدل که دچار ناهنجاری ناحیه تناسلی نیز بوده است را معرفیش می کنیم.   معرفی بیمار: دختر 17 ساله ای که با شکایت درد شکم متناوب از 4 ماه قبل، به بخش ژنیکولوژی بیمارستان رسول اکرم (ص) ارجاع شده بود. در معاینه های انجام شده متوجه توده شکمی- لگنی تا حد ناف شدیم. در معاینه ناحیه تناسلی بیمار ناحیه وستیبول مشاهده نمی شد و در ناحیه بین مجرای ادراری و مقعد هیچ روزنه ای موجود نبود. در لاپاراتومی انجام شده، توده یک واژن بسیار حجیم بود که محتوی خون قدیمی و چرک بود و کاملا تخلیه شد. رحم بزرگتر از نرمال ولی در لوله ها و تخمدانها مورد غیر طبیعی مشاهده نشد. سوراخی در ناحیه پرینه تعبیه شد سپس یک درن پترز را از داخل رحم تا سوراخ قرار دادیم. پس از جراحی، بیمار تحت درمان با استروژن کونژوگه و مدروکسی پروژسترون استات قرار گرفت. پس از قطع داروها بیمار دچار قاعدگی شد و پس از اولین قاعدگی، درن خارج شد.