Формування основ екологічної культури учнів середніх класів у процесі вивчення природознавства - Марина Вікторівна Хроленко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Хроленко М. В. Формування основ екологічної культури учнів середніх класів у процесі вивчення природознавства. Стаття присвячена актуальній проблемі формування екологічної культури учнів 5-го класу засобами дидактичної гри. У статті розкрито значення екологічних дидактичних ігор у формуванні екокультури особистості, розроблено критерії добору навчального екологічного матеріалу, запропоновано типологію таких ігор та наведені приклади їх використання.