Психолого-педагогічні аспекти інтенсифікації навчальної діяльності студентів - М. А. Григор'єва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Григор'єва М. А. Психолого-педагогічні аспекти інтенсифікації навчальної діяльності студентів. Стаття присвячена визначенню сутності інтенсифікації навчального процесу та висвітленню психолого-педагогічних аспектів інтенсифікації навчальної діяльності студентів у вищому начальному закладі. Запропоновані шляхи вдосконалення змісту навчального матеріалу і методів навчання.