Die versorging van ons pasiëntwerklikheid (feit) of legende 'n opvoedkundige standpunt - E. Coetzer (AOSIS, 1981)
Kort analise van woorde in die onderwerp, nie net om die woord te omskryf nie, maar om alreeds in die stadium leemtes aan te toon.