جابه جا شدن دندان مولر سوم مندیبل به فضای تحت فکی حین کشیدن (گزارش مورد) - تورج واعظی; مژگان کاظمیان (Mashhad University of Medical Sciences, 2012)
مقدمه: جابجا شدن دندان مولر سوم به فضاهای آناتومیک یکی ازعوارض نادرحین خارج کردن دندان می‏باشد. در این مقاله یک مورد جابجا شد ن تصادفی دندان مولرسوم فک پائین به فضای تحت فکی گزارش می‏شود. گزارش مورد: بیمار آقای 33 ساله جهت خارج کردن دندان عقل به دندانپزشک مراجعه کرده بود. حین استفاده از الواتور،دندان ناپدید شده و وارد کف دهان شده بود. نتیجه گیری: برای جراحی دندان عقل بایستی قبل ازجراحی ارزیابی دقیقی از وضعیت دندان داشت و از وسایل و تکنیک مناسب استفاده کرد.