Актуалізація музично-фольклорних знань у вихованні творчої особистості майбутнього вчителя музики - Галина Яківчук; Людмила Врода (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглянуто теоретично-практичні аспекти щодо актуалізації вивчення та використання українського музичного фольклору в різних видах навчальної та художньо-творчої діяльності в процесі виховання майбутнього вчителя музики.