Розроблення критеріїв та рівні оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів - М. А. Пригодій (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Пригодій М. А. Розроблення критеріїв та рівні оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів. У статті подано результати теоретичного узагальнення з проблеми обґрунтування критеріїв та рівнів оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів.