Ідеї трудового виховання в науково-педагогічній спадщині С. А. Ананьїна - А. П. Ємельова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2021)
У статті розглядається науково-педагогічна спадщина С. А. Ананьїна. Проаналізовано здобутки вченого, виявлено визначені ним ідеї трудового виховання.