Editorial Comments/ Redaksionele Kommentaar - A D Stuart (AOSIS, 2005)
This edition of Health SA Gesondheid reflects the dichotomous, reciprocal and holistic natures of the two disciplines which are well represented in this Journal namely Psychology and Nursing Science. Opsomming Hierdie uitgawe van Heath SA Gesondheid reflekteer die tweeledigheid, resiprokaliteit en holisme van twee dissiplines wat sterk in die joernaal verteenwoordig word, naamlik Sielkunde en Verpleegkunde. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.