Пропаганда і реклама фізкультурно-оздоровчих занять серед студентської молоді - Наталія Захожа; Оксана Самчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Висвітлено сукупність відомостей про послуги оздоровчого характеру, які здатні зацікавити студентів та задовольнити їх попит. Методом анкетування виявлено засоби залучення студентської молоді до фізкультурно-оздоровчих занять, їх мотивацію та задоволеність ними.