Матеріальне забезпечення уроків шкільної гімнастики - Надія Ковальчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Розглянуто проблему занепаду шкільної гімнастики. З'ясовано, що уроки гімнастики в більшості шкіл м. Луцька проводяться за спрощеною програмою або не проводяться зовсім через те, що гімнастичні прилади відсутні або непридатні для користування.