Поглед на дијете (Станковић-Јанковић, Т. (2017). Поглед на дијете кроз методику васпитно-образовног рада. Бања лука: Филозофски факултет) - Сњежана Кевић-Зрнић (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2022)
Поглед на дијете кроз методику васпитно-образовног рада је научна монографија писана научно, а вођена осјећајем. Писана за све оне који не желе да се нешто подразумијева, него да се разумије, осјети и прихвати. Ауторка је дјело сложила у тринаест већих цјелина, поглавља која не могу да се изоставе, јер само тако чине смислену цјелину у којој је обухватила све факторе који зависе од одраслих, али и све специфичности оних који расту и развијају се на свој особит начин.