سیر تحولی تصمیم گیری پرخطر در نمونه ای از کودکان ایرانی - وحید نجاتی; زهرا فخری; نعیمه طلایی نژاد; بهاره اسکندری; مریم جمشیدی سیانکی (Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2015)
مقدمه و اهداف شناسایی سیر تحولی تصمیمگیری پرخطر در کودکان میتواند سنین مناسب را برای پیشگیری و مداخله تعیین نماید. هدف این مطالعه تعیین سیر تحولی تصمیمگیری پرخطر در کودکان ایرانی است. مواد و روش ها در مطالعه مقطعی حاضر، 240 دانش آموز دبستانی در مقاطع مختلف تحصیلی (اول تا ششم ابتدایی) به روش نمونهگیری تصادفی طبقهبندی شده در 4 منظقه تهران در مطالعه شرکت داده شدند. آزمون عصبشناختی خطرپذیری بادکنکی برای سنجش تصمیمگیری مخاطرهآمیز مورد استفاده قرار گرفتند. دادهها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس یک راهه و آزمون تعقیبی توکی تحلیل گردید. یافته ها یافتههای به دست آمده نشان داد میان مقاطع مختلف تحصیلی (اول تا ششم ابتدایی)  تفاوت معناداری از لحاظ تصمیمگیری پرخطر  وجود دارد (01/0P