ASPECTE TEORETICE ŞI PRAXIOLOGICE ALE DIFERENŢIERII ŞI INDIVIDUALIZĂRII INSTRURII - Vasile PANICO; Alexandra NOUR (Moldova State University, 2017)
Lucrarea este consacrată redefinirii termenilor de individualizare şi diferenţiere a instruirii, fiind reflectat specificul activităţii de individualizare şi diferenţiere a procesului de învăţământ. Sunt specificate şi caracterizate unele condiţii şi procedee de realizare a individualizării şi diferenţierii instruirii în practica pedagogică. THEORETICAL AND PRAXIOLOGICAL ASPECTS OF EDUCATION DIFFERENTIATION AND INDIVIDUALIZATION The work is dedicated to redefining the terms of individualization and out file differences training. This paper reflects the unity and the specifics of activity of individuation and differences supported the process of learning, nominated and characterizes conditions and procedures for the realization of individualization and differentiation of instruction in pedagogic practice.