Математична алгоритмічна компетентність: теоретико-методичні основи формування, структура та рівні - В. В. Корольський; А. М. Капіносов (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Корольський В. В., Капіносов А. М. Математична алгоритмічна компетентність: теоретико-методичні основи формування, структура та рівні. У статті розкрито теоретико-методичні основи формування алгоритмічної компетентності як виду математичної компетентності, визначено її структуру і рівні.