Форми реалізації фізичного виховання в Київський Русі - Ніна Деделюк; Анатолій Рибніцький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Обґрунтовано форми реалізації фізичного виховання в Київській Русі (ІХ-ХІV ст.). Подано аналіз впливу фізичних вправ на організм людини та його формування в епоху Середньовіччя.