Вплив товарів-субтитутів на попит і пропозицію у сфері спортивно-оздоровчих послуг - Вікторія Дук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розглянуті та охарактеризовані всі недоліки і переваги товарів-субтитутів та їх вплив на попит і пропозицію у сфері спортивно-оздоровчих послуг.