Xarxa interclase: un projecte col·laboratiu mitjançant tecnologies digitals - Françoise Olmo Cazevieille; María-José Labrador Piquer (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2015)
Focalitzem aquest treball en l'aportació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la pràctica i el desenvolupament d'una llengua estrangera i en els avantatges que ofereixen per a la creació d'activitats basades en la col·laboració i la interacció. Sense aquestes, tant els treballs en equip amb nadius com la cerca d'informació sobre temes especialitzats en la llengua estudiada serien complexos de dur a terme. En aquest article presentem el procediment seguit en un projecte didàctic, Xarxa interclasse, entre dues assignatures basades en l'aprenentatge de llengües estrangeres per a fins específics en un mateix campus universitari.?Es pretén, d'una banda, acostar l'educació superior a les exigències de la societat actual i, d'altra banda, aconseguir una docència motivadora i una participació activa dels discents on la tecnologia s'integra com a element pedagògic.