Reabilitarea pacienților cu ciroză hepatică - Valeriu Istrati; Vasilie Andreev; Ion Ţîbîrnă; Ghenadie Bezu (Academy of Sciences of Moldova, 2019)
În articol, la nivel științific contemporan, sunt elucidate epidemiologia, etiologia, patogenia, clasificarea, tabloul clinic cu variante și stadii de evoluție, complicațiile, diagnosticul, inclusiv diagnosticul diferențial, măsurile de reabilitare în condiții de staționar și de ambulatoriu (profilaxia acutizărilor), incapacitatea de muncă atât temporară, cât și de lungă durată până la stabilirea gradului dizabilității și capacității de muncă în ciroză hepatică.