Аналіз сучасних підходів до формування професійної мобільності майбутніх фахівців - Олег Цись (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Цись О. О. Аналіз сучасних підходів до формування професійної мобільності майбутніх фахівців. У статті автор розкриває різні підходи (системний, особистісно-орієнований, субʼєктно-діяльнісний) до формування професійної мобільності майбутніх фахівців. Викладені результати теоретичного аналізу науково-педагогічної літератури, пов'язаної з підходами до формуванням професійної мобільності майбутніх фахівців. Окреслено шляхи і напрями задля подальших досліджень.