Малі фольклорні жанри у гуманістичному ставленні до особистості - Ольга Макаренко (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглядаємо етнопедагогічні аспекти формування дошкільнят. Основну увагу звертаємо на роль малих фольклорних жанрів у гуманістичному вихованні.