Проблеми модернізації системи іншомовної педагогічної освіти в Україні - Віта Гаманюк; Наталія Хорошилова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Гаманюк В. А., Хорошилова Н. В. Проблеми модернізації системи іншомовної педагогічної освіти в Україні. Стаття присвячена аналізу актуальних на сьогодні загальних підходів, а також рамкових програм і нормативних документів у сфері іншомовної освіти і підготовки вчителів  іноземних мов в Україні. У статті узагальнюються ключові положення документів та визначаються основні напрями й механізми модернізації іншомовної педагогічної освіти в Україні.