Образотворча діяльність учнів з особливими освітніми потребами як засіб соціокультурного інтегрування - Оксана Базилевська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Базилевська О. О. Образотворча діяльність учнів з особливими освітніми потребами як засіб соціокультурного інтегрування. У статті розглядається образотворча діяльність учнів з особливими освітніми потребами як засіб соціокультурного інтегрування. Розкривається система освіти як основа національного і духовного відродження суспільства.