Editorial - Ali Kemal Ozdemir (Cumhuriyet University, 2011)
Değerli Meslektaşlarım,   Cumhuriyet Dental Journal'ın 2011 yılı ikinci sayısını sizlere ulaştırabilmenin mutluluğunu taşıyoruz. Her geçen gün yeni bir derginin yayın hayatına başladığı bu ortamda, uluslararası camiada kabul gören bir dergi olmak için kriterler her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Bu nedenle, dergimizin uluslararası veritabanlarında yer alabilmesi ve daha geniş kitlelere hitap edebilir olması için çalışmalarımızı artırarak sürdürmekteyiz. Bu yoğun süreçte, dergimize olan ilginin artması bizler iin bir mutluluk kaynağı olmuştur. Dergimize bilimsel yazılarını göndererek ve danışmanlık yaparak katkıda bulunan tüm akademisyenlerimize, Cumhuriyet Dental Journal' da buluşmak ümidiyle şükranlarımı sunarım.   Saygılarımla,   Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir Editor-in-Chief Cumhuriyet Dental Journal