Inspira 3 2019 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2019)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2019. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Redaktøren uttaler seg: Ann-Chatrin Leonardsen Delirium ved hoftebrudd: Ingvild Marie Stene-Johansen, Madeleine Hagelund Horne, Egil Bekkhus, Ann-Chatrin Leonardsen Hyperoksi hos premature: Ann Christin Skrøder, Stine Michalsen, Vivian Nystrøm, Ann-Chatrin Leonardsen Bruk av NIV til ekstuberte pasienter: Therese Winsvold, Mina Eriksen, Vivian Nystrøm, Ann-Chatrin Leonardsen Fagkongress for anestesisykepleierne i Kristiansand: Ann-Chatrin Leonardsen NSFLIS fagkongress på Hamar: Brita Fosser Olsen, Anne Mette Nygaard HEPATISK ENCEFALOPATI: Øyvor Talåsen, Ann-Chatrin Leonardsen Bruk av Bispectral index for å unngå awareness: Ingunn Lieng, Camilla Kohlstrunk, Ann-Chatrin Leonardsen