Розвиток здатності до педагогічної творчості майбутніх учителів початкових класів - Інна Талаш (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Талаш І. О. Розвиток здатності до педагогічної творчості майбутніх учителів початкових класів. У статті зроблено спробу проаналізувати етапи розвитку здатності майбутніх учителів до педагогічної творчості, з'ясувати чинники, що впливають на розвиток творчої особистості студентів педагогічних факультетів, виявити потенційні можливості інноваційних педагогічних технологій у процесі становлення особистості майбутнього професіонала.