Медіаосвіта - основа формування культури особистості та засіб захисту молоді від впливу негативного медіаконтенту - О. В. Бурім (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Бурім О. В. Медіаосвіта - основа формування культури особистості та засіб захисту молоді від впливу негативного медіаконтенту. У статті визначено сутність медіаосвіти та розглянуто питання необхідності подальшого її впровадження як ефективного засобу, за допомогою якого можна протистояти негативним медіавпливам на підростаюче покоління.