Структура соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців - А. В. Краснщощок (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2021)
У статті розглядається сутність структури соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців. У статті проаналізовано наукову літературу з даного питання. Визначено структуру, зміст, мету, завдання соціально-гуманітарної підготовки майбутніх правоохоронців.