Què passa amb els aliments després de la seva digestió? - Muntsa Bigas Baqué; Mariona Domènech Girbau (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Presentem tres activitats didàctiques complementàries, pensades per a alumnes de batxi-llerat, que pretenen estudiar el procés de digestió i d'absorció de nutrients al budell prim, des del nivell macroscòpic d'òrgan (pràctica de laboratori) al nivell molecular (simulació), tot considerant el procés de "parlar ciència" a través d'una activitat d'estructuració i la pro-ducció d'un text explicatiu.