Концептуальні основи проблеми формування соціальної активності студентів (дидактичний аспект) - Т. Г. Качалова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Качалова Т. Г. Концептуальні основи проблеми формування соціальної активності студентів (дидактичний аспект). У статті на основі аналізу досліджень філософської, психолого-педагогічної літератури уточнюються поняття «соціалізація», «соціальна активність», окреслюється коло їх теоретичних питань щодо формування соціальної активності студента, визначається роль соціуму у формуванні активної соціальної позиції особистості.