شیوه‌ استفاده‌ از کتابخانه‌ و نوشتن‌ مقالات‌ تحقیقی‌ - مرتضی کوکبی (Shahid Chamran University of Ahvaz, 1999)
یکی‌ از دروسی‌ که‌ در برخی‌ از دوره‌های‌ کارشناسی‌ تدریس‌ می‌شود درسی‌ است‌ به‌ نام‌ "روش‌ استفاده‌ از کتابخانه‌ و نوشتن‌ مقاله‌ تحقیقی‌" یا نامهایی‌ مشابه‌ آن‌ در این‌ درس‌، منابع‌ کتابخانه‌ و چگونگی‌ استفاده‌ از آنها در نوشتن‌ مقاله‌ تحقیقی‌ و رساله‌ها آموخته‌ می‌شود. کتاب‌ "شیوه‌ استفاده‌ از کتابخانه‌ و نوشتن‌ مقالات‌ تحقیقی‌" ظاهراً با هدف‌ استفاده‌ در چنین‌ دوره‌هایی‌ تألیف‌ شده‌ است‌. کتاب‌، دارای‌ چهار فصل‌، سه‌ پیوست‌، واژگان‌ فارسی‌- انگلیسی‌، واژگان‌ انگلیسی‌- فارسی‌ و کتابشناسی‌ است‌.