Limfomul primar non-Hodgkin al osului temporal - Lucian Danilov; Polina Ababii; Alexandru Didencu; Vladimir Smetanca; Valeriu Fortuna; Silvia Railean; Mihail Maniuc; Vasile Gavriluţa; Daniela Botnaru (Academy of Sciences of Moldova, 2021)
Prezentăm un copil în vârstă de 6 ani, internat în IMSP IM și C Clinica ,,Emilian Coțaga", Departamentul Otorinolaringologie Pediatrică, Chișinău, Republica Moldova diagnosticat cu Limfom primar non-Hodgkin al osului temporal, cu pareza nervului facial