Рухова активність при артеріальній гіпертонії - Жанна Сотник; Лідія Завацька; Віталія Радецька (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розкрито причини виникнення артеріальної гіпертонії, вплив її на темпи старіння людей різного віку, роль фізичних вправ для профілактики та лікування.