تدوین نقشة استراتژی تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش - محسن وحدانی; مهرزاد حمیدی; محمد خبیری; ابراهیم علیدوست قهفرخی (Sport Sciences Research Institute, 2017)
هدف از این پژوهش، تدوین نقشة استراتژی تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش با تلفیق الگوهای ساختاری ـ تفسیری و کارت امتیاز متوازن بود. روش پژوهش توصیفی پیمایشی و کاربردی بود. جامعة آماری شامل 14 نفر از مدیران و صاحب‌نظران دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش بودند. اهداف استراتژیک دفتر در جلسات شورای راهبری معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش مشتمل بر ده هدف تعیین و در جدولی ماتریسی به صورت پرسشنامه تنظیم شد و در اختیار نمونة پژوهش قرار گرفت. برای طراحی نقشة استراتژی از روش مدل‌سازی ساختاری ـ تفسیری و مدل کارت امتیاز متوازن استفاده شد. مدل نهایی چگونگی ارتباط بین اهداف استراتژیک را در پنج سطح و چهار منظر رشد و یادگیری، فرایندها، بهره‌وری و توسعة اجتماعی نشان داد. این نقشه تسهیل‌گر پیاده‌سازی استراتژی‌ها برای دستیابی به توسعة سواد حرکتی و سبک زندگی سالم و فعال در دانش‌آموزان خواهد بود.