Електронний підручник із деталей машин та контроль знань студентів за допомогою комп'ютера - І. І. Антоненко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Антоненко І. І. Електронний підручник із деталей машин та контроль знань студентів за допомогою комп'ютера. Розкрито особливості розроблення та використання електронного підручника з деталей машин і системи контролю знань студентів ВПНЗ за допомогою комп'ютера в умовах кредитно-модульної системи.