نقش تعدیل‌کنندة‌ بیش‌تمرینی ادراک‌شده بر رابطة کمال‌گرایی با خستگی و فرسودگی ورزشی در ورزشکاران حرفه‌ای - سیده اسما حسینی; محمد علی بشارت; حسین علی جاهد (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی نقش تعدیل‌کنندة بیشتمرینی در رابطة کمال‌گرایی با خستگی و فرسودگی ورزشی در ورزشکاران حرفهای بود. نمونة آماری شامل 200 نفر از ورزشکاران حرفهای در رشتههای مختلف ورزشی بود. نتایج پژوهش نشان داد بین کمال‌گرایی مثبت با خستگی و فرسودگی ورزشی در ورزشکاران حرفهای رابطة منفی و معنادار وجود دارد. همچنین، بین کمال‌گرایی منفی با خستگی و فرسودگی ورزشی رابطة مثبت و معناداری وجود دارد. در نهایت، رابطة مثبت و معناداری نیز بین بیشتمرینی ادراکشده با خستگی ورزشی و فرسودگی ورزشی در ورزشکاران حرفهای به دست آمد. براساس نتایج مطالعة حاضر نقش تعدیلکنندة بیشتمرینی ادراک شده در رابطة کمال‌گرایی با خستگی و فرسودگی ورزشی تأیید شد.