Активний туризм у діяльності молодіжних пластунських організацій Західної України (20−30 рр. ХХ ст.) - Василь Луцький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті відзеркалюється туристично-краєзнавча діяльність у молодіжних пластунських організаціях "Пласт" й "Орли-КАУМ".