Animacions i simulacions per a l'ensenyament de la Biologia a secundària - María Isabel Lacasa Millán (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
A la societat actual cada cop depenem més de les noves tecnologies en la vida diària. Els centres educatius i els docents que en formem part no podem quedar al marge d'aquesta revolució tecnològica. Aquest article se centra en un tipus de recursos TIC multimèdia: les animacions i simulacions, aplicades a l'ensenyament de la biologia a secundària. A l'article se'n resumeixen les característiques, se'n comenten les estratègies d'utilització a l'aula i es valoren els seus avantatges envers d'altres recursos.